<

Для очищення волинських доріг Служба місцевих автодоріг залучила 30 одиниць техніки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:20 | 26.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Через хуртовину та снігопад в області на автошляхах ускладнений проїзд. Товщина снігу на 09:00 ранку 26-го січня становила від 5 до 12 см.

Дорожні служби працюють в посиленому режимі, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Зокрема, за інформацією ДП «Служба місцевих автодоріг у Волинській області», на дорогах місцевого значення працює понад 30 одиниць техніки, що працюють на розчищенням доріг.

Для цього, служба місцевих автодоріг у Волинській області заключила договори із наступними підприємствами: «Західавтодор», «Шлях», «Аміла», «Данко», «Ковельське ШБУ № 63» та Волинський облавтодор».

Також для забезпечення безперебійного та безпечного проїзду автотранспорту шляхами Волині залучається додаткова техніка територіальних громад.

Так, вже використано 105 тонн піщано-соляної суміші, 790 літрів дизельного палива та 110 літрів бензину.

На відео робота снігоприбиральної техніки на автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне.

Натомість, Служба автомобільних доріг Волинської області звітує, що вночі працювало 75 одиниць снігоприбиральної техніки дорожніх підприємств-підрядників, а вранці було задіяно уже 90 машин та механізмів.

Також негода лютує на Рівненщині та Львівщині, сніжно в інших західних регіонах. Аби не потрапити в халепу, у таку погоду варто утриматись від поїздок.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону водії можуть телефонувати до оператора диспетчерської служби за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).




один коментар
  1. 30 одиниць техніки розчищали дороги місцевого значення, якими опікується ДП “Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області”, яка підпорядковується Волинській облдержадміністрації.
    Служба автомобільних доріг у Волинській області, відповідає за дороги державного значення і підпорядкована Укравтодору. Вчора на ранок такі дороги обробляло 90 одиниць техніки (до речі вдень для цього було залучено 128 машин і механізмів).
    Тому заголовок “Для очищення волинських доріг від снігу залучили 30 одиниць” – повна нісенітниця, тому що загалом на волинських дорогах (місцевого і державного значення) працювало на той час 120 одиниць техніки (30+90)!!! Подавайте людям правдиву інформацію!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота