<

Депутат Волиньради хоче поїхати на парад до Мінська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 7.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 11

Депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер шукає однодумців для поїздки на парад 9-го травня, що пройде у столиці Білорусі.

Про це обранець Волині повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

Володимир Кучер навіть закликає керівництво Волинської обласної ради, обласної адміністрації та колег-депутатів організувати делегацію для поїздки до сусідньої країни.

“Зеленський не поїде в Мінськ на парад 9-го травня, День Перемоги над нацизмом. Звертаюсь до керівництва Волинської обласної ради, обласної адміністрації та колег-депутатів: організовуємо делегацію для поїздки у Мінськ де спільно з братнім білоруським народом відсвяткуємо подвиг наших дідів у Світовій війні”, – йдеться у повідомлення.

Окрім основної мети поїздки – параду, депутат хоче побачити. як живе країна, що не ввела жорстоких карантинних заходів під час світової пандемії, викликаної коронавірусом.

Нагадаємо, в Україні через карантин відмінили масові заходи на період 8-го та 9-го травня.

До слова, за даними центру Джона Гопкінса, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків по країнах і світу, станом на ранок 7-го травня у Білорусі зафіксували 20 168 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, 116 осіб – померли, 5 067 – одужали.




коментарів: 11
  1. І що тут такого,нормальний мужик і більшість його підтримує,чим ви тут хотіли зацепити?!

  2. Нехай їде, але там і залишається…Совок!А ще з собою забере туди, таких самих. А то “порозжирались “в Україні, проросійські гниди…Тут їдять український хліб, пруться в депутати, розповідаючи казочки українцям, не навидять нічого українського, скоро землю продадуть разом з українцями.Терплячий український народ…

  3. За свій рахунок і потім закритий на карантин ,бо такі тільки і привозять сюди всяку заразу ,-“патріот хренов “

    • респект та повага! – настрій на цілий день :) частіше публікуйте свої дописи!

    • Закидати ворога трупами своїх солдатів… Так собі перемога… тому й відношення відповідне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця