<

У Києві загинув народний депутат Дмитро Тимчук: розглядають версію вбивства [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 19.06.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарі 3

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» та координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук загинув у Києві 19 червня. Трагедія трапилась у помешканні нардепа, при чищенні нагородного пістолета, проте правоохоронці не виключають версію вбивства.

Про це повідомляє Радіо Свобода, інформацію підтвердив і колега загиблого, депутат Верховної Ради Антон Геращенко.

«Годину тому у себе вдома при чищенні нагородного пістолета завдав собі смертельного поранення патріот України і мій друг Дмитро Тимчук. На місці трагедії працює слідчо-оперативна група. Вічна пам’ять щирій і світлій людині. Нам всім тебе буде дуже бракувати», – написав Геращенко в мережі Twitter.

Правоохоронці не виключають версію вбивства нардепа фракції “Народний фронт” Дмитра Тимчука. Про це УП у середу сказав голова Національної поліції Сергій Князєв.

“Попередньо вогнепальне поранення голови. Є ряд робочих версій, серед яких можливо нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю. А також версії кримінального характеру в тому числі будуть розглядатися”, – сказав він.

“В квартирі на момент вчинення правопорушення він був не сам. Тому зараз збираються свідчення громадянки, яка була присутня в цей час в квартирі, а також сусідів”, – додав Князєв.  

Речник поліції Ярослав Тракало підтвердив, що кримінальне провадження відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу “Умисне вбивство”.

В прес-релізі поліції вказано, що інцидент стався у квартирі на бульварі Перова. 

“Близько 12:15 надійшло повідомлення, що в одній з квартир чоловік отримав вогнепальне поранення, від якого помер на місці”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Дмитру Тимчуку було 46 років, він народився в російському місті Чита. Із початку російської агресії проти України підполковник запасу Тимчук став координатором групи «Інформаційний спротив», відомим українським блогером. Став відомим через детальне висвітлення перебігу Кримської кризи, інтервенції Російської Федерації в Україну, а також сепаратистських виступів та російської диверсійної діяльності в Україні. У жовтні 2014 року став народним депутатом України восьмого скликання.

https://www.facebook.com/AtamanovaOlya/videos/2863014013708795/




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Травня, Четвер