<

[ОНОВЛЕНО] Чотири нових випадки коронавірусу на Волині підтвердили у луцьких медиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 1.04.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Станом на 10:00 1-го квітня у Волинській області зареєстровано 7 випадків коронавірусної інфекції, 4 – за останню добу. Випадки лабораторно підтверджені.

Усі особи обстежувались з профілактичною метою при проведенні протиепідемічних заходів серед медпрацівників у відділенні інтенсивної терапії Луцької міської клінічної лікарні, – інформують на сайті Волинської ОДА.

Як повідомили у Луцькій міській клінічній лікарні, відділення реанімації було закрито для проведення дезінфекційних заходів. Стан інфікованих працівників задовільний і ознак захворювання вони не мають.

“В рамках проведення епідеміологічного розслідування у нашому медичному закладі обстежили всіх медичних працівників відділення анестезіології, які за наказом МОЗ №722 від 28.03.2020 не підлягають під визначення контактних осіб.

Серед обстежених виявлено позитивні результати ПЛР на COVID-19 у 4 працівників. Їхній стан задовільний. Ознак захворювань не мають. Відділення реанімації закрито для проведення дезінфекційних заходів.Ці працівники відсторонені від роботи на період обсервації. За контактними особами встановлено нагляд”, – йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці лікарні.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 10 осіб.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Всього з початку проведення лабораторних досліджень по Волинській області здійснено 99 ПЛР аналізів на виявлення коронавірусної інфекції. З них – 51 в осіб з підозрою, та 48 – з числа контактних осіб.

Читайте також:

Директорка Луцької міської лікарні підтвердила захворювання на коронавірус

У Луцьку в лікаря-гінеколога після смерті підтвердили коронавірус




один коментар
  1. Значить бідолаги не мали ніяких засобів захисту а шо говорити про нас смертних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця