<

Членкиня комітету з нацбезпеки прокоментувала призначення екскомандира 14 бригади керівником Одеського ТЦК

20:43 | 12.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
31256
/ 1 коментар

12-го липня колишній комбриг 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександр Охріменко приступив до виконання службових обов’язків начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він очолив ТЦК замість скандального воєнкома Євгена Борисова.

Членкиня комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Соломія Бобровська в інтерв’ю «Телеграфу» прокоментувала призначення військкома Одеської області Олександра Охріменка, передає ТСН.

З її слів, працювати в Одеській області з міцною мережею не лише російської агентури, а й корупційними очільниками, – виклик ще той. Тож на посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначили людину, яка здатна зламати існуючу систему.

«Візьмемо до прикладу Одесу. Людина, яка була сильним комбригом 14-ї бригади ЗСУ, стала очільником Одеського обласного ТЦК. Працювати в Одеській області з міцною мережею не лише російської агентури, а й корупційними очільниками – виклик ще той.

Із попереднім начальником ТЦК були домовленості: від 8 тисяч доларів за людину в районах за відстрочку. Була організована схема кругової поруки районних ТЦК. Тепер уявіть, як складно зламати систему і зробити щось, що придатне до життя і може мати повагу», – додала вона.

Охріменко замінив на цій посаді скандального одеського воєнкома Євгена Борисова, звільненого після того, як стало відомо, що під час дії воєнного стану його сім’я придбала дорогу нерухомість в іспанській Марбельї.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа