<

Черв’яки в автоматі з кока-колою: користувачів шокувало відео, яке зняли в McDonald’s у Лондоні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 28.11.2021 / Новини / /
Перегляди
1113
/ коментарі 4

У мережі гучного шуму наробило відео, на якому у автоматі з безалкогольним напоєм знайшли черв’яків. Неприємний інцидент, який наробив багато галасу у мережі, стався на півдні Лондона.

На ролику, який користувачі зняли та опублікували в TikTok, видно, як усередині автомата з кока-колою повзає безліч хробаків. Про це повідомляє ТСН посилаючись на Newsweek.

Ролик з автоматом згодом спробували видалити з TikTok`а, однак повністю зробити цього не вдалося, тому що користувачі зняли на нього багато реакцій.

@queenreenthe1st #duet with @mcoldkentroad no more drinks for me #vendingmachines #drinkmachine #nomoredrinks #fyp ♬ original sound

Користувачі Мережі, які нібито безпосередньо відносяться до ресторану громадського харчування, кажуть, що з такою проблемою раніше не стикалися.

“Я працюю у McDonald’s. Просто хочу сказати, що прибираю зону напоїв щоразу, коли я в зміні. Тож не всі McDonald’s такі.
Але якщо вони є, їх потрібно закрити, оскільки це порушує багато правил”, — зазначив тіктокер Джошіує.

У свою чергу поки невідомо, як прокоментували інцидент у компанії.




коментарів: 4
  1. Ось воно справжнє лице загниваючого буржуазного заходу, та капіталістів-буржуїв, які нещадно експлуатують та гноблять безправний пролетаріат. “Нам вкуснее сало с хлебом, чем бигбургер за обедом”

  2. Я не канєшно не расіст , но таким страшним чорним здивованим пикам навіть хробаки з Макдональдса не виправдання)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер