<

Через «Устилуг» жінка намагалася провезти 8 пакунків наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:38 | 15.11.2022 / Новини / , /
Перегляди
495
/ коментарі 2

Вночі, 15-го листопада на посту «Устилуг» митники виявили у пасажирки вантажівки 8 прозорих зіп-пакетів з речовиною, схожою на амфетамін.

Пакетики громадянка України сховала у внутрішньому відділенні своєї дамської сумочки. Нині вони вилучені та передані на експертизу, –  повідомили на фейсбук-сторінці волинської митниці.

“Цей білий, рожевий, жовтий чи навіть чорний порошок, що на фото, містить у собі особливо небезпечний психотоп, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання якого, навіть у незначних дозах, заборонені”, – йдеться у дописі.

Митники повідомили правоохоронцям про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 309 Кримінального кодексу України.

З початку року волинська митниця скерувала до правоохоронних органів 54 повідомлення про протиправні діяння, пов’язанні з незаконним обігом наркотичних, психотропних речовин. 32 випадки стосувалися незаконного переміщення без мети збуту, 22 – контрабанди наркотичних засобів. З незаконного обігу вилучили понад 22 кг наркотичних засобів, більше пів тисячі таблеток психотропів, понад сотню пігулок чи капсул прекурсорів.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок