<

Через сильний вітер у Москві відпав кусок муру Кремля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:00 | 22.10.2021 / Новини / /
Перегляди
881
/ коментарів 8

22-го жовтня у російській столиці розгулявся нищівний вітер. Шквальним потоком зірвало зубець від муру, який оточує Кремль.

Стихія зірвала встановлені на стіні риштування. За іронією, мур довкруги Красної площі саме реставрували, йдеться у телеграм-каналі Baza, – передає 24 канал.

Як Кремль почав руйнуватися від вітру

Вітер почав колихати “будівельні ліси” вдень 22 жовтня. Вони потягнули за собою частину архітектурного ансамблю. Момент епічного руйнування потрапив на відео. За моментом спостерігали десятки захоплених людей.

Один цегляний зубець муру зірвало

У Москві вирує негода

  • Зранку 22 жовтня у Москві посилився вітер. Містом почало здійматися сміття, літали відірвані металеві конструкції. Вітер навіть “ганяв” вулицями сміттєві баки.
  • За відомостями російського МНС, у місті прогнозують сильний вітер з поривами 20 метрів на секунду.
  • Рятувальники попередили містян про сильний вітер. Їх попросили утриматися від прогулянок, якщо це можливо. Також порадили оминати старі дерева, металеві конструкції і рекламні банери.




коментарів: 8
  1. Кажете : “Реставраційні роботи проводили”? Шановні заробітчани-будівельники: Василь, Семен, Петро! Рідна Ненька з нетерпінням вас чекає. Доведіть операцію “Реставрація” до кінця аж поки вся кремлівська стіна не рухне і повертайтесь додому. Ваша “робота” в тилу ворога ввійде як вища “майстерність” в навчальних посібниках для курсантів факультетів розвідки і контррозвідки. Юстас.

  2. Олежка, твій кумир путлєр в небезпеці.
    Це ж тепер любий український “Боширов з Петровим” на територію кремля попасти можуть :)

      • Ох ти і…,та скабєєва лібералка, на публіку грає циркачка,така сама патріотка як наші можновладці у вишиванках,а ти ведешся,ще про соловйова забув.

  3. знов Буг мимо каси… написали б “Кремль зруйновано!” – і правда і хайп до стелі…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок