<

Через російську атаку в Одесі загинули мати з немовлям: що відомо про родину

14:13 | 3.03.2024 / Новини / , , , /
Перегляди
505
/ Коментарі відсутні

Внаслідок нічного російського удару по багатоповерхівці в Одесі загинули Анна Гайдаржи та її чотиримісячний син Тимофій.

Про це повідомив засновник і керівник благодійної організації «Save Ukraine» Микола Кулеба у своєму дописі у Facebook, опублікувавши фото загиблих, – пише Суспільне. 

«Ще одна болюча втрата. Ще одне життя, яке обірвалося… Увечері рятувальники знайшли тіло чотиримісячного малюка, який мирно спав в обіймах мами. Його батько з самого ранку сподівався на диво. Але він втратив і дружину, і дитину. У чоловіка залишилася маленька донька», – йдеться у повідомленні.

Анна Гайдаржи була донькою пастора Одеської Пересипської церкви Миколая Сідака, повідомили в Одеському обласному об’єднанні церков ЄХБ. Під час влучання, її чоловіку Сергію Гайдаржі зі старшою дочкою вдалось врятуватись. Тіла Ані та Тимофія знайшли рятувальники.

Прощання з ними відбудеться у вівторок о 11:00 у церкві ОПЦ. Про це повідомили рідні Анни, Андрій та Софія Сідак, на своїх сторінках в Instagram. Вони були присутніми на пошуках та сподівались побачити жінку з немовлям живими. Софія зазначила, що тіла та обличчя загиблих понівечені.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця