<

Через фальшиве замінування евакуювали хворих Волинської обласної лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:24 | 11.04.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Сьогодні,11-го квітня, близько 19:15 на лінію 102 зателефонував невідомий і заявив, що у приміщенні Волинської обласної клінічної лікарні закладено вибухівку.

У зв’язку з цим на місце прибули представники усіх оперативних служб, почалася перевірка корпусів медичного закладу. Але найгірше те, що довелося евакуювати персонал та усіх пацієнтів, включаючи найважчих, – пише Вісник і К.

Для того, аби хворі не залишалися під відкритим небом, до обласної лікарні підігнали автобуси, які зняли з маршрутів. Реанімаційних хворих каретами «швидкої» доправили у міську клінічну лікарню, декого розмістили просто у реанімобілі. Повернутися хворим у палати дозволи приблизно через годину.

Як розповів начальник Луцького міського відділу поліції Олег Кічук, на цей момент уже вдалося затримати чоловіка, який зробив хибне повідомлення. Більше інформацію про нього у поліції обіцяли надати трохи згодом. Як і про мотиви його вчинку.

З власних джерел нам стало відомо, що чоловік, який повідомив про мінування, був напідпитку. До приїзду поліцейських вийняв сім-карту з телефону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа