<

Бути росіянином соромно: майор поліції рф спалив військовий квиток

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 16.06.2022 / Новини / , /
Перегляди
326
/ Коментарі відсутні

Уродженець Хмельницького, який багато років прожив у росії та вийшов на пенсію, спалив свій військовий квиток і заявив, що бути росіянином – соромно.

Майор поліції рф у запасі виступив проти агресії та зазначив, що він шкодує про службу, повідомляє Державне бюро розслідувань у телеграмі.

«Ще за часів Радянського Союзу багато українців отримували освіту в Росії та починали там будувати кар’єру. Багато з них повертаються додому, але у РФ залишаються тягар років служби країні-агресору та товариші по службі, які сьогодні йдуть «денацифікувати» побратимів», – йдеться у повідомленні.

Чоловік повернувся в Україну у 2006 році, він багато років прожив у рф та отримав російське громадянство. Усе життя він працював у силових структурах країни-агресора та дослужився до начальника дільничних уповноважених міліції Волгоградської області.

Коли чоловік повернувся в Україну, побачив, наскільки бреше російська пропаганда. Він відкрито засуджує путінський режим та навіть припинив спілкуватися з усіма колишніми колегами.

«Мені соромно за те, кому я служив, і страшно уявити, що я міг піти на війну та випускати ракети по місту мого дитинства», – каже чоловік.

Наприкінці відео він спалив свій військовий квиток.

«Бути росіянином соромно», – додали у ДБР.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок