<

Британія надасть Україні боєприпаси на понад $300 млн

01:22 | 25.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

Велика Британія посилить артилерійські резерви України пакетом боєприпасів вартістю £245 мільйонів (близько $310 мільйонів), які є критично важливими для ведення війни.

Про це йдеться на сайті британського уряду, передає Бабель.

Цю суму Британія витратить впродовж наступного року на закупівлю й активізацію ланцюгів постачання для виробництва терміново необхідних артилерійських боєприпасів для України.

Лондон вказує, що Україна особливо відзначилася високоефективним використанням своєї артилерії для ведення контрбатарейного вогню – з використанням безпілотників і радіолокаційних систем, наданих Великою Британією.

«Велика Британія зробить все можливе, щоб дати Україні змогу продовжувати боротьбу до перемоги», – заявив міністр оборони країни Грант Шаппс.

Також він додав, що допомога від його держави збільшить критичні запаси артилерійських боєприпасів для ЗСУ, «в той час як Королівські ВПС завершують чергову поставку новітніх протитанкових ракет Brimstone».

«Разом ми забезпечимо поразку путіна і перемогу демократії, міжнародного порядку, заснованого на правилах, і українського народу», – підкреслив Шаппс.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя