<

Британець змусив доньку підписати контракт про те, що вона «ніколи не потовстішає». Його за це засудили до ув’язнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:23 | 19.04.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 3

56-річного Рашида Хадлу з Великої Британії засудили до 2,5 років ув’язнення за жорстоке поводження зі своїми дітьми. Він, зокрема, змусив доньку підписати контракт, що вона «ніколи не потовстішає».

Як пише Громадське з посиланням на BBC, Рашид Хадла одержимий фітнесом і дієтами.

Прокурори з’ясували, що чоловік регулярно жорстоко бив своїх трьох дітей, а також вирішував, що вони мають робити та з ким спілкуватися. Про таку поведінку стало відомо у 2019 році коли син-підліток заявив поліції, що батько побив його і хотів задушити.

Старший син також дав свідчення. Він заявив, що насильство почалося, коли йому було 5 років, а наразі хлопець страждає від психологічних проблем.

Син описав батька як розумну людину, яка «планує та розраховує кожен свій крок». За його словами, жорстоке поводження батька призвело до знущань у школі, але це «було майже приємно у порівнянні з тим, що відбувалося вдома», сказав син.

З’ясувало, що свою дочку Хадла змусив підписати контракт про те, що вона «робитиме багато вправ і до самої смерті не потовстішає до самої смерті».

Прокурор у суді повідомив, що чоловік, коли доньці було 9 років, кинув у неї стілець. Через це на вусі у дівчинки утворився келоїд, який потребував «численних операцій і лікування».

«Вона розповіла, що батько змусив почуватися нікчемною та дурною. З’явилися тривога та розлади харчування», — зазначив прокурор Алекс Криклер.

Сам Рашид Хадла не визнає себе винним у жорстокому поводженні з дітьми. Суддя, яка виносила вирок, заявила, що Хадла своїм ставленням до дітей «фактично зіпсував їхнє дитинство».

Якщо вам необхідна підтримка, в Україні у будні з 12:00 до 20:00 працює безкоштовна дитяча гаряча лінія: 0 800 500 225 (з мобільного чи стаціонарного) або 116 111 (з мобільного).




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця