<

Бої тривають, – у ЗСУ спростували заяви росіян про захоплення Мар’їнки

07:45 | 26.12.2023 / Новини / , /
Перегляди
68
/ Коментарі відсутні

На Різдво окупанти заявили, що начебто захопили Мар’їнку. Звичайно ж, це не має нічого спільного з реальністю.

Олександр Штупун – речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку – в ефірі телемарафону розповів про ситуацію у місті, інформує 24 Канал. 

Він спростував фейк російських пропагандистів.

«Бої за Мар’їнку тривають. Наразі наші військові перебувають в адміністративних кордонах Мар’їнки. Місто – вщент знищене. Але говорити про його повне захоплення, не коректно», – розповів Штупун.

Для Сергія Шойгу цей день почався вкрай сумно. Доки світ святкує Різдво, йому довелося знову йти «на килим» до Володимира Путіна й доповідати йому про від’ємні успіхи російських окупантів. У мріях Шойгу було лише напитися з горя на Новий рік, а у реальності – тотальна безвихідь. Треба ж доповісти Путіну хоча б про якусь «перемогу» (а такого з росіянами не трапляється).

Марно намагаючись під’єднатися до мозку (зв’язок не знайдено), Шойгу вигадав про захоплення незламної української Мар’їнки. Момент доповіді Путіну потрапив на відео, і його рознесли пропагандистські ЗМІ.

Тепер коли ЗСУ розповіли правду, Шойгу доведеться вигадувати новий подарунок Путіну на Новий рік, бо цей – геть не вдався.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота