<

Боєць Володимир-Волинського районного ТЦК отримав «Золотий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ

21:26 | 28.01.2024 / Новини / , , , /
Перегляди
645
/ Коментарі відсутні

Боєць Володимир-Волинського районного ТЦК та СП Олександр Шкапа отримав відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України нагрудний знак «Золотий хрест».

У День Соборності України солдату Олександру Віталійовичу Шкапі за проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою вручили високу відзнаку Головнокомандувача Збройних Сил України нагрудний знак «Золотий хрест». Про це зазначають на офіційній сторінці Волинського обласного ТЦК та СП.

Олександр з початку повномасштабного вторгнення був призваний у роту охорони Третього відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП, згодом був переведений у 80 десантно-штурмову бригаду, де сумлінно виконував свої обов’язки.

Отримавши поранення в грудні 2022 року під час виконання бойового завдання, Олександр після лікування був переведений у роту охорони Третього відділу Володимир-Волинського районного ТЦК та СП для подальшого проходження служби.

“За кожним захисником України стоїть своя історія, безцінний пережитий досвід, що загартував волю, тіло та дух. Стійкість та відвага наших військових дають змогу зберегти нашу націю, незалежність та нашу українську землю, адже історію пишуть хоробрі!!! Слава Героям! Слава Нації!”, – йдеться в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок