<

Бойовий медик 14 бригади врятував сотні життів на війні

07:11 | 28.07.2023 / Новини / , /
Перегляди
997
/ Коментарі відсутні

На рахунку Володимира сотні врятованих життів побратимів. Київщина та Житомирщина, Миколаївщина й двічі Харківщина, пекельний Донбас – скрізь, де воювала наша Князівська бригада, Володимир дивився у вічі смерті і перемагав у битві за життя, рятуючи тих, хто рятує Україну.

Про це повідомили у пресслужбі 14 ОМБр.

До лав 14-ки Володимир став з перших днів повномасштабного вторгнення, каже, за майже півтора роки служби чітко знає, що основне для медика на фронті – не боятися й не панікувати, навіть у найскладніших, найкритичніших ситуаціях.

-“Коли ти виїжджаєш на «нуль», де триває бій, для евакуації поранених, головне – зібраність, відсутність страху чи, тим більше, паніки. Хлопці сподіваються на тебе, ти їхній порятунок, і ти не маєш права їх підвести, виказати страх чи невпевненість. Тільки так врятуєш їх і сам залишишся живим”, – ділиться Володимир.

Побратим каже, війна змушує кожного переосмислювати те, що знав, спонукає усвідомити і цінувати найважливіше – людське життя, тих, хто тебе любить і кого любиш ти, свою державу, за яку ми воюємо. І Перемога у цій війні неодмінно буде, впевнений Володимир, треба ще трохи терпіння і самовідданості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота