<

«Блокада триває»: у ДПСУ розповіли про ситуацію на польсько-українському кордоні

13:41 | 29.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
150
/ Коментарі відсутні

Польські фермери продовжують блокувати пункти пропуску на кордоні з Україною. Станом на ранок 29-го лютого у чергах перебуває близько 2200 вантажівок.

Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише Суспільне.

“Станом на ранок сукупно на шести пунктах пропуску у черзі перебуває десь 2200 вантажівок. Найбільше: на пунктах пропуску “Краківець”, “Рава-Руська” та “Ягодин”, — сказав речник ДПСУ.

Демченко зауважив, що кількість перетину кордону вантажівками суттєво знизилась, особливо у напрямку пункту пропуску “Шегині”, де за минулу добу кордон перетнуло близько 35 вантажівок, 24 з яких — у бік України.

“10 вантажних транспортних засобів попрямувало в бік Польщі, тобто це менше ніж одна вантажівка за годину”, — пояснив він.

Також речник ДПСУ відзначив “критично низькі” показники перетину кордону у пункті пропуску “Ягодин”, де за добу в бік України проїхало близько 70 вантажівок. Водночас на цьому напрямку польські фермери взагалі не пропускають вантажівки, які їдуть з України в Польщу, додав Демченко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця