<

Бійці тероборони Волині відбили одразу декілька спроб штурму на Луганщині

16:02 | 29.12.2023 / Новини / /
Перегляди
90
/ Коментарі відсутні

За три дні боїв на Луганщині бійці 100 бригади тероборони Волині відбили одразу декілька спроб російських військ штурмувати позиції ТРО у Серебрянському лісі.

Перший наступ стався на Різдво, 25-го грудня, і тривав увесь день. За підтримки бронетехніки захопити позиції волинських тероборонівців намагалися одразу декілька сотень росіян, повідомили на сторінці бригади у фейсбуці.

Бійцям вдалося відбити штурм. За даними військових, під час бою було ліквідовано 23 російських армійці, ще 80 — поранені.

Також тероборонівці знищили 12 одиниць техніки. Зокрема, підбили чотири російські танки, два пошкодили і ще один захопили.

Впродовж двох наступних днів, 26-го і 27-го грудня, залучивши резерви армійці РФ знову спробували штурмувати позиції ТРО.

У підсумку – знову відступили, втративши ще 39 осіб вбитими, і 101 – пораненими. А також позбулися ще двох одиниць бронетехніки – знищено танк і МТ-ЛБ.

Перебуваючи з початку весни на найгарячіших ділянках фронту на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках, підрозділи Волинської бригади тероборони не втратили жодної позиції і не зробили жодного кроку назад.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок