<

Бій Усика з Ф’юрі офіційно перенесли

21:05 | 3.02.2024 / Новини / /
Перегляди
163
/ коментарі 3

Вечір боксу, головною подією якого повинен був стати бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі між чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком і володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі, відклалина невизначений термін.

Про це офіційно повідомив Туркі Аль аш-Шейх, керівник Головного управління з питань розваг Саудівської Аравії, – інформує ТСН.

Боксерський вечір в Ер-Ріяді мав відбутися 17-го лютого 2024 року, але через травму, яку Тайсон Ф’юрі отримав під час спарингу, подію довелося перенести на пізніший термін.

Нова дата вечора боксу буде визначена залежно від термінів, які Ф’юрі знадобляться для відновлення після пошкодження.

Таким чином, 17-го лютого вечір боксу в Ер-Ріяді не відбудеться. Відкладено не лише головний бій, а й сім поєдинків андеркарту. Організатори повідомили, що власникам квитків повернуть гроші.

«Стало відомо, що довгоочікуваний боксерський поєдинок між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком відкладено. Рішення було ухвалено після того, як Ф’юрі отримав розсічення над правим оком під час тренування в Ер-Ріяді. Запланований на 17 лютого вечір боксу в Ер-Ріяді буде перенесено на пізніший термін, а квитки повернуть публіці.

Після того, як медична бригада оцінить ступінь пошкодження Ф’юрі, з’явиться чіткіше уявлення про терміни відновлення. На цьому етапі всі зацікавлені сторони, включно з нашою, ретельно співпрацюватимуть, щоб якнайшвидше оголосити нову дату поєдинку», – йдеться в заяві.




коментарів: 3
  1. шо там, хтось пам’ятає шо я ше більше місяця назад тут писав шо Циган знайде метод як злиняти від поєдинку?

    • А взагалі-то ці два клоуна вже добряче набридли. Або вже побились би, або розбіглися та й не псували повітря, бо це вже переходить усілякі межи. Неприємно на них дивитися.

      • шейхи – не брити і, тим більше, не красюки. я думаю шо знайдуть управу, бо вони дяді сурйозні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота