<

Бельгія закрила в’їзд навіть для вакцинованих туристів з України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:29 | 10.11.2021 / Новини / /
Перегляди
268
/ 1 коментар

Бельгія офіційно виключила Україну з переліку держав, мешканцям яких дозволений в’їзд без «поважної мети» навіть за наявної вакцинації.

Про це, як повідомляє Європейська правда, свідчать дані прикордонної служби та центру інформування про перебіг пандемії, а згодом також офіційно повідомило посольство України

Зокрема, сайт бельгійської федеральної служби у внутрішніх справах, що відповідальна також за прикордонні питання, більше не містить Україну у переліку держав, громадянам яких дозволений в’їзд у країну попри пандемічні обмеження.

Федеральна служба не уточнює, коли та з якої причини Україна була видалена з цього переліку, але відомо, що у понеділок набрало чинності спільне рішення ЄС про переведення України у «червону зону».

Урядовий портал, присвячений пандемії, також прибрав Україну з переліку держав, щодо яких ЄС робить винятки з пандемічних обмежень, та теж перевів Україну до червоної зони.

Раніше Бельгія дозволяла в’їзд з метою відрядження, туризму тощо також іноземців з країн, що не входять до спільного «білого списку», якщо ці подорожуючі завершили курс вакцинації від коронавірусу вакцинами, дозволеними в ЄС.

Однак віднедавна і ця можливість прибрана: наприкінці жовтня Бельгія оголосила, про початок четвертої хвилі епідемії та закрила в’їзд для туристів та подібних категорій подорожуючих, окрім тих, хто є у «білому списку» та не становить епідемічної безпеки.

Таким чином, зараз в’їзд до Бельгії з України дозволений лише за наявності «поважної причини», як-от для тих, хто працює, навчається у Бельгії, їде на лікування, для об’єднання родини тощо.




один коментар
  1. І правильно зробили!
    Ті хто може собі зараз дозволити кататись по Європам змогли постаратись заімєть фейкові сертифікати.
    Не такі ті бельгійці вже і примітивні, як складають про себе враження своїми грязнющими містами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця