<

Бельгія випускатиме захисні маски власного виробництва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:41 | 12.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Поштовхом до такого рішення стала ситуація, коли 3 млн придбаних Бельгією у китайського виробника масок типу FFP2 виявилися неналежної якості.

Про це оголосив міністр з цифрових питань, телекомунікацій та поштового зв’язку Філіп де Баккер, який очолює також робочу групу із забезпечення країни медзасобами у зв’язку з пандемією коронавірусу, повідомляє De Morgen, – передає УНІАН.

Філіп де Бакер повідомив, що країна у партнерстві з двома фламандськими компаніями запустить власне виробництво хірургічних масок. За його словами, такої домовленості досягли вчора увечері.

“Ми досягли згоди і можемо підписати контракт у будь-який момент. Я дуже задоволений, тому що це дає нам впевненість на найближче і подальше майбутнє. Я щасливий, що ми зможемо запустити власне виробництво масок у Фландрії і будемо впевнені у їхній якості”, – розповів він.

За словами директора однієї з компаній, які беруть участь у проекті, на перших етапах можливо буде виробляти близько 1 млн хірургічних масок на тиждень.

За результатами дослідження робочої групи під керівництвом де Бакера, країна протягом найближчого місяця потребуватиме близько 15 млн хірургічних масок та 3 млн масок типу FFP2.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота