<

Байден оприлюднив план для зустрічі з Путіним: говоритимуть і про Україну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 6.06.2021 / Новини / /
Перегляди
321
/ коментарів 11

Президент США Джо Байден вже 16 червня у Женеві зустрінеться з очільником Кремля Володимиром Путіним. Байден запевнив, що не прагне конфліктувати з Росією. Він покладає надії на стабільні відносини між країнами.

За словами Байдена, Вашингтон готовий стояти на захисті демократичних цінностей. Президент США оприлюднив свій план. Повідомляє 24 канал, посилаючись на The Washington Post.

Цей план передбачений не лише для переговорів з Путіним. З цим документом Байден відвідає саміти G7 та НАТО, а також зустрінеться з керівництвом ЄС.

Вашингтон хоче співпрацювати з Росією. Зокрема, щодо таких питань:

  • стратегічна стабільність;
  • контроль над озброєннями.

Що цікаво, спочатку Байден обговорюватиме усі питання з партнерами та союзниками – лише після цього відбудеться зустріч з Путіним. Він наголосив, що зустріч з Путіним в Женеві відбудеться після дискусій з партнерами та союзниками.

“Коли я зустрінуся з Володимиром Путіним у Женеві, це відбудеться вже після обговорень на високому рівні з друзями, партнерами та союзниками. Ми – єдині у розв’язанні викликів Росії щодо європейської безпеки, починаючи з агресії в Україні. І не буде сумнівів у рішучості Сполучених Штатів захищати демократичні цінності, які ми не можемо відокремити від своїх інтересів”, – заявив Байден.

Джо Байден вперше за час свого президентства вирушить з візитом до Європи. Відомо, що Президент України Володимир Зеленський розмовлятиме із президентом США Джо Байденом перед подією. На зустрічі обговорюватимуть питання агресію Росії щодо України.




коментарів: 11
  1. Путін ніяк не може зрозуміти що мав Байден на увазі коли підтвердив що вважає його killer’ом))) Хоче певно розпитати подробніше тет-а-тет

  2. Якщо для США так важлива Україна, то чому ж Байдену не зустрітися із Зеленським?
    А так бравурно преса підхопила слова Байдена про Путіна-вбивцю…Чуть не рознесли її по всьому світу.
    Заспокоює,що “перед подією” Байден розмовлятиме із Зеленським…????
    Непокоїть одне: скільки ще нас простих українців будуть дурачити і водити за ніс про значущу роль України в світових політичних відносинах? Приходить в голову фраза: “Васисуалий Лоханкин и его роль в русской революции” (“Золотой теленок”). Сказали би прямо: “Вас,шановні, використали по “призначенню” і тепер ви нікому не потрібні”

  3. А де гарантія шо вони зустрінуться, може старого маразматика знову “вітром” три рази знесе?

      • Скорше всього навпаки: з туалету їх наївся.
        Бо то шо в нього в голові, то ше тільки хіба автодор використовує…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок