<

Авто власника Павлівського пивзаводу засвітилося в аварії на швидкісних перегонах у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 24.08.2022 / Іваничі, Новини / , /
Перегляди
2705
/ Коментарі відсутні

Швидкісні перегони у Луцьку, які тривали весь день 8-го серпня, закінчилися ДТП. На щастя, у ньому ніхто не постраждав. Один з автомобілів – білий Мерседес, що їздив протягом цілого дня по Луцьку наввипередки з Фольксвагеном, який в результаті на швидкості врізався у паркан, зареєстрований на власника Павлівського пивзаводу Юрія Пікуту.

8-го серпня близько 22-ї години камери відеоспостереження Центру безпеки міста Луцька зафіксували дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на вулиці Парковій.

Як повідомили у Департаменті муніципальної варти Луцька, на відео можна побачити, як водій автомобіля Фольксваген, не вибрав безпечної швидкості руху та, не впоравшись з керуванням, здійснив зіткнення з парканом та електроопорою. В автопригоді ніхто не постраждав. Тоді на місці події працювала патрульна поліція.

Згодом стали відомі нові деталі аварії. Як йдеться в сюжеті телеканалу Аверс, група молодиків на дорогих автівках влаштували перегони у нічну пору. Одна машина не вписалася у поворот, відтак збила металеву огорожу та врізалася у стовп. Спочатку у горе-гонщиків був легкий переляк, а потім фотосесія на капоті побитої автівки.

На місці ДТП помітили білий Мерседес, який зареєстрований на власника Павлівського пивзаводу Юрія Пікуту. Саме цей автомобіль разом з розтрощеним Фольксвагеном брав участь у перегонах вулицями Луцька.

До слова, на місці автопригоди поліцейські чомусь не освідчували водія Фольксвагену на стан алкогольного сп’яніння. А евакуатор, аби забрати пошкоджену автівку, примчався буквально за півгодини.

Як стало відомо згодом, на водія Фольксвагена склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 139 (Пошкодження автомобільних дорожніх споруд) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота