<

Авіакатастрофа в Індонезії: в морі знайшли уламки літака, рештки тіл та чорні скриньки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 10.01.2021 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Рятувальники в районі місця аварії пасажирського літака Boeing 737-524 в Яванском морі 10-го січня виявили металеві уламки, частини людських тіл, одягу та визначили місцезнаходження двох чорних скриньок.

Про це пише УП, посилаючись на Reuters , Associated Press.

Індонезійські водолази в неділю знайшли уламки літака Boeing 737-500 на глибині 23 метрів в Яванском море, через день після того, як літак розбився незабаром після зльоту з Джакарти.

За даними дайверской команди, видимість у воді хороша і чітка, що дозволило знайти частини літака.

Досі незрозуміло, що стало причиною аварії. Місцеві рибалки, які перебували на північ від узбережжя Джакарти, повідомили, що чули вибух близько 14:30 за місцевим часом в суботу.

На борту було 62 людини, серед яких семеро дітей і троє немовлят. Тих, хто вижив при авіакатастрофі немає.

При цьому за даними глави національного пошуково-рятувального агентства Індонезії Багус Пурухіто заявив, що рятувальники також зафіксували сигнали в двох точках, і це ймовірно чорний ящик.

Окрім цього, рятувальники встановили місце розташування 2 чорних скриньок літака Boeing. Їх сподіваються дістати вже найближчим часом, – пише Канал 24, посилаючись на AFP.

Глава Національного комітету безпеки на транспорті Індонезії Соерджанто Таджахоно повідомив, що місце розташування 2 чорних скриньок вдалося успішно ідентифікувати. Вранці 10-го січня місцева влада повідомила, що вдалося спіймати сигнали, які, можливо, надходять з чорної скриньки літака. Туди одразу скерували дайверів.

Військовий начальник Хаді Тяхянто сподівається, що скриньки можна буде забрати звідти найближчим часом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок