<

Атака Одещини шахедами: ДСНС показала наслідки нічного удару РФ по порту

13:25 | 3.09.2023 / Новини / /
Перегляди
222
/ Коментарі відсутні

У ніч проти 3-го вересня окупаційна армія РФ здійснили кілька хвиль атак ударними безпілотниками “Shahed-136/131” по Одеській області. Безпілотники атакували порти на Дунаї. Силам ППО вдалося збити 22 БПЛА із 25.  

Росія атакувала дронами південні райони Одеської області. Рятувальники ДСНС ліквідували наслідки чергової терористичної атаки росіян та показали фото з місця удару, пише ТСН.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак наголосив, що Росія продовжує бити по припортовій інфраструктурі України в надії спровокувати продовольчу кризу та голод у світі. 

“Головне завдання для нас і наших партнерів сьогодні – ліквідація можливостей російського ВПК виробляти озброєння для ударів по Україні. І посилення відповідальності для тих, хто допомагає ворогу обходити санкції.  Один з ключів до завершення війни та збереження світового порядку – знищення російського ВПК. Він не здатен функціонувати без іноземних компонентів для озброєнь. Після знищення російського ВПК розгром російських військ буде остаточним”, – наголосив Єрмак.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа