<

Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу

13:34 | 25.01.2024 / Новини / , /
Перегляди
108
/ 1 коментар

Екстренер збірної України з футболу Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу.

Про це повідомило Суспільне.

25-го січня у Києві організували позачерговий XXVI Конгрес УАФ, на якому відбулися вибори президента Української асоціації футболу

У Конгресі беруть участь 94 делегатів, які представляють всіх постійних та асоційованих членів УАФ. Єдиним кандидатом на посаду президента УАФ був Андрій Шевченко.

Наприкінці грудня 2023-го всі постійні члени Української асоціації футболу, які мають право висунення кандидатів на посаду президента УАФ, надали протоколи засідань своїх керівних органів із цього питання. В усіх протоколах було висунуто кандидатуру Шевченка.

Як зазначає УАФ, під час Конгресу Шевченко презентує своє бачення розвитку українського футболу.

Серед делегатів з’їзду були й колишні президенти ФФУ Григорій Суркіс і Анатолій Коньков. А от попереднього президента УАФ, Андрія Павелка, на з’їзді не було — він з червня 2023 року перебуває під арештом у Львові через підозру у заволодінні чужим майном та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом під час закупівлі обладнання для будівництва заводу із виготовлення штучного покриття для футбольних майданчиків.

Нагадаємо, минулого року президент Володимир Зеленський призначив Андрія Шевченка своїм позаштатним радником. Перед тим Шевченко заявив, що не входитиме до Національного олімпійського комітету України через незгоду зі складом комітету (куди обрали зокрема Суркіса та Шуфрича).




один коментар
  1. футболістом був чудовим (поки грав за Динамо Лобановського та АС Мілан) . А от президент з нього буде схоже як з відбитого боксера мер:))) Та нам до куївської клоунади не звикати..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя