<

Аналізи Порошенка і Зеленського: обидва довели, що «чисті» від наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:59 | 6.04.2019 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Згідно оприлюднених результатів, аналізи обидвох кандидатів в президенти не містили алкоголю та наркотичних речовин.

Про це повідомляє DW.

За результатами швидкого аналізу медики не виявили у крові президента України Петра Порошенка жодних психоактивних речовин. Про це у п’ятницю, 5 квітня, журналістам повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні Володимир Ярий.

“Ми використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі, в тому числі швидкі тести, результати яких я вже можу оприлюднити. Ніяких психоактивних речовин знайдено не було”, – сказав він.

Також результати своїх аналізів на вміст в організмі наркотичних речовин оприлюднив інший кандидат в президенти України, комік Володимир Зеленський. “У досліджуваній пробі периферичної крові наркотичні речовини не виявлено. Підтверджено повторним дослідженням”, – написано в довідці, наданій приватною клінікою EuroLab, в якій кандидат здавав аналізи.

Водночас спочатку дата забору біоматеріалу в довідці, яку оприлюднив у Facebook Зеленський, була зазначена 2 квітня, а дата реєстрації та дата виконання – 5 квітня. За кілька хвилин документ було видалено, а замість нього розміщено нову довідку, в який зазначена дата забору матеріалу була вже 5 квітня.

Однак пізніше клініка, в якій Зеленський здавав аналізи, вибачилася перед кандидатом в президенти за плутанину з датами через помилку працівника клініки. “Просимо врахувати хвилювання співробітника”, – зазначається у повідомленні, оприлюдненому на Facebook-сторінці клініки.

Чинний президент України Петро Порошенко і шоумен Володимир Зеленський у п’ятницю вранці здали аналізи на вміст наркотичних речовин та алкоголю в організмі.

Петро Порошенко здав аналізи у медичному пункті на НСК “Олімпійський”. Наркологічний огляд складався з безпосередньо огляду лікарем, а також забору зразків крові, сечі та волосся.

Володимир Зеленський, натомість, здав аналізи у приватній клініці Eurolab, що належить бізнесмену Андрію Пальчевському. В оприлюдненій Зеленським довідці йдеться про дослідження проб периферичної крові.

Нагадаємо, що проведення медичної експертизи зажадав Зеленський у своєму відеозверненні до Порошенка, назвавши це умовою своєї участі в дебатах перед другим туром президентських виборів.




коментарів: 5
  1. Чому комік,чому чинний президент вони кандидати в президенти . Тому .треба всіх ставити на один рівень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа