<

Активіст та воїн ЗСУ Євген Карась розповів, чому росія вже програла

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:57 | 23.03.2022 / Новини / /
Перегляди
19454
/ Коментарі відсутні

Український громадський діяч та активіст, лідер патріотичної організації С14, учасник російсько-української війни, нині воїн ЗСУ Євген Карась розповів, чому пуйло та росія приречені на поразку і коли це може статися.

Так, за словами Євгена Карася, в окупантів наразі чималі кількісні втрати, зокрема й серед вищого військового керівництва. А це сіє серед них хаос. Також вони деморалізовані й не знають, що робити далі, адже єдина ідея усього їхнього наступу – бліцкриг, який не вдався. До того ж у них дуже падає воєнний дух.

“В них зараз втрат вже набігає більше 15 тисяч, поранених ще щонайменше тисяч 30. Отже, третина усіх військ, яка вторглася в Україну, вже повністю виведена з ладу. А боєздатність тих підрозділів, які були розбиті і зазнали втрат, падає в рази. Окрім цього, на силу їхнього духу впливає й те, що в них загинуло багато генералів і вищого керівництва. Це сіє хаос в руських військах.

Ідея усього їхнього наступу – це був бліцкриг, який не вдався. І чим більше цей наступ затягується в часі, тим менше за кількістю їх стає. До того ж у них дуже падає воєнний дух. Сьогодні вже судять 10 солдатів, які підняли бунт після поразки під Харковом і підмовляли інших відступати. Окрім цього, у них в армії збірна кого попало”, – зазначив військовий.

Карась переконаний: це все дає нам значну перевагу і дозволяє оптимістично дивитися на те, що зараз відбувається.

“Зараз в нас охочих захищати країну, хоч греблю гати. Відповідно кількість їхньої армії зменшується, а нашої тільки збільшується. І боєздатність наша покращується, бо інші країни нам дуже допомагають зброєю. Усі, крім НАТО, бо воно “обі*ралось”. Ми переможемо, втремо їм носа, і після цього вже ми будемо приймати НАТО, а не воно нас”, – жартує активіст.

Він зауважив, що в терористів – наркоманська логіка, яка неодмінно приведе їх до ганебної поразки.

“Дегенерати засцяли в 2014 році йти в атаку, коли наші ЗСУ були нульові, а зараз, коли ми стали значно сильнішими, то вони пішли в наступ. Така ось наркоманська логіка окупантів”, – каже Євген Карась.

Він переконаний, що для перемоги України, варто почекати поки орки до кінця деморалізуються і опісля перемогти їх.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер