<

Уродженця Кіровоградщини, який намагався виїхати через Устилуг з підробленими документами, оштрафували на понад 30 тисяч гривень

12:11 | 14.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
211
/ Коментарі відсутні

Уродженець Кіровоградщини, який підробив бронювання від проходження військової служби та довідку про роботу в швидкій, здійснив невдалу спробу покинути Україну через «Устилуг». Чоловіка оштрафували на понад 30 тисяч гривень.

Відповідний вирок ухвалив Володимир Волинський міський суд, пишуть Волнські новини.

У травні уродженець міста Світловодськ Андрій П. надав невстановленій особі через телеграм свої персональні дані для виготовлення документів, які б давали йому право виїзду за кордон.

Невстановлена особа, використовуючи реквізитні дані КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради, виготовила підроблені офіційні документи:

  • довідку про працевлаштування Андрія П. в КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради,
  • наказ про відрядження,
  • посвідчення про відрядження,
  • витяг з наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов’язаного.

З отриманими документами 3 червня Андрій П. намагався перетнути кордон через пункту пропуску для міжнародного автомобільного сполучення «Устилуг». Проте прикордонники виявили «липу».

Андрій П. визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.27, ч.3 ст.358, ч.4 ст.358 КК України. Суд оштрафував його на 30 тисяч 600 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота