<

40-річна Брітні Спірс вагітна втретє

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 13.04.2022 / Новини / /
Перегляди
305
/ коментарі 4

Американська поп-діва Брітні Спірс оголосила про третю вагітність. Спочатку зірка думала, що трохи погладшала, але потім зробила тест на вагітність і виявилося, що вона при надії.

Співачка народить малюка своєму коханому Сему Асгарі, повідомляє УНІАН.

“Я так схудла, щоб відправитися в подорож на Мауї, але потім знову набрала вагу. Я подумала: “Боже, що сталося з моїм животом?” Мій чоловік сказав: “Ні, ти вагітна їжею, дурненька”, – сказала Спірс.

Також Брітні повідомила, що буде менше виходити з дому, щоб не стати приманкою для папараці. Вона не хоче, щоб вони на ній заробляли.

Спірс зазначила і те, що в першу вагітність у неї була депресія, але зараз вона такого емоційного стану не допустить. Зірка вирішила займатися йогою.

“У мене буде дитина. Через 4 дні мій живіт ще збільшився. Він росте! Якщо там двоє, я можу просто втратити їх. Я, очевидно, не буду так часто виходити з дому через те, що папараці будуть заробляти на мені свої гроші, як вони, на жаль, вже робили”, – додала співачка.

Відзначимо, у Брітні Спірс вже є два сини від першого шлюбу – 16-річний Шон і 15-річний Джеймс. З Семом Асгарі співачка познайомилася в 2016 році на зйомках кліпу “Slumber Party” в 2016 році. У 2021 році пара оголосила про заручини.

Читайте також: Суд скасував опікунство над Брітні Спірс, яке тривало 13 років




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа