<

37-річного харків’янина, який стріляв у відвідувачів у ресторані, забили до смерті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:42 | 3.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

1-го листопада у центрі Харкова в одному з ресторанів сталась смертельна колотнеча. 37-річний харків’янин почав стріляти з пістолета по відвідувачах. Компанія чоловіків, що відпочила у закладі, забила його до смерті.

Про це повідомляє Національна поліція у Харківській області, – передає Громадське.

Слідчі виявили поряд з тілом загиблого пістолет з гумовими кулями, зареєстрований на нього. Сам харків’янин отримав два колото-різані поранення правого і лівого стегна та від крововтрати помер на місці.

Журналісти повідомляли, що загиблим міг бути чоловік на ім’я Руслан Смірнов, ㅡ нібито охоронець народного депутата від «Опозиційного блоку» Дмитра Шенцева. Водночас сам Шенцев спростував цю інформацію та заявив, що це спроба «залучити політику туди, де їй не місце». 

«Мені щиро шкода, що обірвалося життя, але особа вбитого мені невідома. Він ніколи у мене не працював. Крапка», ㅡ сказав Шенцев.

Зараз правоохоронці встановлюють очевидців та свідків події. У нацполіції повідомили про заходи із затримання принаймні одного причетного до подій у ресторані.

За фактом вбивства чоловіка слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 15 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота