<

Порошенко затвердив зміни до Конституції, що закріплюють курс до ЄС та НАТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:36 | 20.02.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарів 16

Президент України Петро Порошенко 19 лютого підписав у Верховній Раді закон про внесення змін до Конституції щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства в ЄС та НАТО.

Урочиста церемонія підписання відбулась 19 лютого під час спеціального засідання Верховної Ради України у зв’язку з п’ятою річницею з початку збройної агресії РФ проти України в Києві, – повідомляє Європейська правда.

“Сьогодні у присутності Президента Європейської Ради Дональда Туска підписав у сесійній залі ВР Закон про зміни до Конституції, яким незворотньо закріплений рух України до ЄС і НАТО. Слава Україні!” – йдеться у Твітері Порошенка.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 лютого ухвалила у другому читанні законопроект про закріплення в Конституції стратегічного курсу України на членство в Євросоюзі й НАТО. 

За внесення до Конституції змін, які закріплюють стратегічний курс України на вступ до ЄС та НАТО, практично в повному складі проголосували 6 із 8 депутатських фракцій та груп у поточному скликанні Верховної ради.




коментарів: 16
  1. Молодець! Щоб хто не говорив, але за 5 років багато зроблено, нехай не усі реформи працюють як слід,але однозначно , у порівнянні з минулими “властями” ми рухаємось вперед (щось будується,осучаснюється,реформується).

      • Він проти москалів. А, як відомо, усунення москалів позитивно впливає на економіку будь-якої країни та сприяє росту ввп

      • Не допустив дефолту,після того, що “начудив” Яник(штучне утримання курсу гривні,розтрата та розкрадання мільярдів грн).Реформи дали нам те, що наша економіка вперше за багато років розвивається.

  2. За рахунок кредитів. А за рахунок яких ресурсів має відновлюватись економіка, що перебувала на грані дефолту країни у якій йде війна?

  3. О,тьоска зявився,волонтер бпп солідарність??,реформи Петро дуже “крепкі” зробив,реформа по знищенню медицини,поліції,чогось після реформи злочинність тільки зростає,країна чомусь стала найбіднішою серед європейських країн,нехай він для тебе і надалі залишається найулюбленішим ЕКСпрезидентом,в ідола гарантія закінчується…

  4. Гірше точно не стало як було(просто усім незвично)зміни це завжди важко,це тільки початок реформ,оцінювати ефективні реформи чи ні можна тільки за раків 3-5,а не відразу лякатись змін і говорити,що все погано тому що ми відходимо від “совку”. Порошенко не мій ідол, це мій вибір шляхом виключення.

  5. Звичайно вони “крепкі” – я згідний. Але вони є.Ні,я не волонтер і не з БПП.

  6. Щоб уникнути непорозумінь вподальшому буду висловлювати свою СУБЄКТИВНУ думку під ім’ям “Тарас 2”, так як пишу тут вперше, а коментарі тьоскі приходилось читати раніше.)))(мої коментарі позитивні по відношеннню до даної статті)

  7. пеця віддає трубу амерам за підтримку на виборах ! я в захваті ! справжній бузінесмен ! слава пеці-президенту !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок