<

Порошенко з патріархом Філаретом відвідали Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:11 | 15.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ коментарів 6

У вівторок 15 січня Петро Порошенко побував у Луцьку разом з почесним патріархом Філаретом та Томосом. Після візиту обласного центру Президент побував у Ківерцях та Рожищі.

На зустріч з главою держави до Свято-Троїцького собору прийшли близько тисячі лучан. Всередині собору розмістили Томос, а почесний патріарх Філарет разом з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом очолили богослужіння, повідомляє Перший.

У соборі Петро Порошенко говорив про надання Томосу, як історичну подію, подякував митрополиту Михаїлу за те, що той відмовився від боротьби за пост предстоятеля Православної церкви України, а також разом з вірянами заспівав пісню «За Україну, за її волю…» та колядку «Нова радість стала».

Кілька фото біля храму і Президент поїхав з центру міста.

Потому він вирушив у Ківерці, де виступав у місцевому будинку культури.

Після цього Порошенко побував у Рожищі.




коментарів: 6
  1. Правду по аверсі казали,в кращих совкових традиціях,томос-тур,підпускають тільки обраних,щоб неудобних питань не задавали….

  2. Що правда то правда, радянські традиції. Зігнали людей добровільно-примусово і ось вам тисяча. Думаю, якби без добровільно-примусово було б кілька десятків людей і то з охорони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок