<

23 мігранти зникли безвісти після того, як вирушили з Тунісу до Італії човном: Нацгвардія виявила кілька тіл

23:25 | 20.05.2024 / Новини / /
Перегляди
76
/ Коментарі відсутні

Національна гвардія Тунісу біля узбережжя виявила тіла чотирьох мігрантів. Силовики заявили, що берегова охорона окремо врятувала 52 мігрантів. Перед тим стало відомо, що близько 23 мігрантів пропали безвісти 18 травня після того, як вирушили на човні з Тунісу до Італії.

Також повідомляється, що Національна гвардія заарештувала дев’ятьох контрабандистів, а їхні човни були конфісковані. Про це повідомляє Reuters, пише Суспільне.

Раніше стало відомо, що близько 23 мігрантів пропали безвісти 18 травня 2024 року після того, як вирушили на човні з Тунісу до Італії.

Як повідомляє Reuters, національна гвардія Тунісу розгорнула плавучі підрозділи та повідомила військово-морський флот, щоб допомогти у пошуках зниклих безвісти.

Як пише Reuters, Туніс зіткнувся з міграційною кризою і замінив Лівію як головний пункт відправлення для людей, які “тікають від бідності та конфліктів в Африці та на Близькому Сході в надії на краще життя в Європі”.

Раніше, у березні, щонайменше 22 людини загинули після того, як човен з мігрантами перекинувся біля турецького острова Гокчеада в Егейському морі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Вересня, Понеділок