<

1400 вантажівок у черзі на в’їзд в Україну: у ДПСУ розповіли, яка ситуація в заблокованих пунктах пропуску

12:04 | 16.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
122
/ Коментарі відсутні

Польські фермери продовжують блокувати рух вантажівок на п’яти пунктах пропуску — «Ягодин», «Рава-Руська», «Шегині”, «Устилуг» та «Угринів». Сукупно на всіх заблокованих напрямках черга на в’їзд в Україну складає 1400 вантажівок.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, пише Суспільне.

За його словами, наразі фіксують збільшення черг на заблокованих пунктах пропуску. Станом на ранок 16-го лютого на в’їзд в Україну очікують 1400 вантажівок. Найбільші черги навпроти “Ягодина” та “Рави-Руської”, найменші — на напрямках “Устилуг” та “Угринів”.

“Також є черга і навпроти пункту пропуску “Краківець” — цей напрямок, нагадаю, не блокується, але звісно, що і водії, і перевізники шукають собі напрямки, де вони все ж таки можуть перетнути кордон через що і збільшується черга”, – каже Демченко.

Станом на ранок у черзі до ПП “Краківець” перебуває 1750 вантажівок. За словами речника ДПСУ, там найбільша черга по всіх ділянці кордону з Польщею.

“Щодо кількості перетинів кордону на напрямках, де блокується рух, то звісно кількість вантажівок, які перетинають кордон незначна, особливо у напрямку пункту пропуску “Ягодин”, – додав Андрій Демченко.

Рух автобусів та автомобілів протестувальники не блокують.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа