<

Наталія Бондзюх: «Я ніколи не хотіла бути моделлю, але ця професія відкривала для мене омріяний світ подорожей і пригод»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:23 | 17.01.2017 / Інтерв'ю /
Перегляди
157
/ Коментарі відсутні

Каже одна з найзатребуваніших моделей клубу Марини Занюк у Луцьку випускниця ЗОШ №6 20-річна нововолинянка Наталія Бондзюк.

Про це повідомляє “Місто вечірнє”.

Мало хто з юних дівчат у свій час не мріяв про кар’єру моделі. Та, на жаль, далеко не всім у цьому щастить, не всі мрії збуваються. А от до Наталії фортуна виявилася дуже прихильною. Дівчина вже побувала в Німеччині, Франції, Італії та Португалії, співпрацюючи з такими агенціями високої моди як «Women Management Paris», «Milan Fashion Model Management», «Barcelona Blow Models», «Hamburg Muga Model Management».
-2016-й рік видався для мене особливо плідним, бо мала можливість попрацювати з такими відомими брендами як «Blugirl, Laura Biagiotti», «Au Jour Le Jour», «Les Copains, Sonia Rykiel» та «Various Shows», – розповідає, Наталія, з якою вдалося зв’язатися з допомогою соцмережі, оскільки дівчина у перервах між поїздками проживає в Луцьку.

-Наталю, стати моделлю – це була мрія з дитинства чи просто щасливий випадок?

– Я ніколи не хотіла бути моделлю, не йшла до цього як до мрії. Мене з дитинства вабили чужі невідомі країни, хотілося познайомитися з новими людьми, пізнати їхні звичаї і обряди, скуштувати екзотичні страви. Ще навчаючись у школі, я часто бачила в Інтернеті фото дівчат, які завдяки цій професії об’їхали майже увесь світ. А зважаючи на те, що мій зріст і параметри були підходящими, я вирішила спробувати й собі. Відразу ж після закінчення школи звернулася в агентство Марини Занюк, і моя мрія здійснилася. Моделінг відкрив для мене омріяний світ подорожей і пригод, подарував багато нових знайомств, можливостей для творчості. Тепер я вільно розмовляю англійською, підучила французьку, у мене з’явилися друзі в усіх куточках світу, я побувала у прекрасних місцях і побачила міста, про які в дитинстві мріяла. Хоча, з іншого боку, робота моделі – це важка фізична і психологічна праця.

-У чому це проявляється? Які вимоги ставляться до моделей? Як вдається перебороти себе, свої уподобання щодо їжі і способу повсякденного життя?

-У кожній професії є свої складності. І світ високої моди – не виняток. Головна вимога, яка ставиться до моделі, за будь-яких умов і незважаючи ні на що виглядати на «п’ять із плюсом», завжди бути у формі, вільно розмовляти англійською, бути привітною, в хорошому гуморі, ніколи не скаржитися на труднощі. А якщо бути точнішою, то модель ніколи не має забувати про жорстку конкуренцію, про всі душевні переживання, жити далеко від дому і завжди «тримати обличчя»: не реагувати на зауваження щодо своєї зовнішності (всім подобатися неможливо), ніколи нікуди не спізнюватися, навчитися годинами працювати на підборах, іноді – голодною та з температурою. І при цьому бути красунею – милою, ввічливою, душею будь-якої компанії. Потрібно вміти швидко орієнтуватися, досконало знати мови, щоб порозумітися і з агентством, і з клієнтами. Все це важко і складно витримувати психологічно, особливо для дівчат, які починають працювати дуже юними.

-Чи є у Вас дієта, яка дозволяє завжди бути у формі? Що найбільше любите готувати?

-Я не дотримуюся жодної дієти, а під час тижнів моди, навпаки, їм більше солодощів і калорійної їжі, ніж завжди, оскільки біганина по кастингах і шоу забирає дуже багато енергії та сил. А от у щоденному житті стараюся уникати шкідливої магазинної їжі, вона погано впливає на здоров’я та стан шкіри. Коли я вдома, то тричі на тиждень займаюся спортом. Стосовно приготування страв, найбільше люблю готувати не для себе. Мені дуже подобається запрошувати в гості друзів і влаштовувати вечері для них. Особливо люблю дарувати їм на дні народження шоколадки власного виробництва. Із задоволенням готую щось смачненьке також і для свого хлопця. Головне, щоб мене хвалили, і я буду старатися ще більше.

-А хто той обранець, який вже підкорив серце Наталії Бондзюк? Що для Вас важливіше – зовнішність, риси характеру, уміння захистити і бути надійним тилом чи щось інше?

-Для мене зовнішність хлопця не настільки важлива, бажано лише, щоб він був високого зросту. Найперше, я вважаю, між нами має бути порозуміння, дружба, «іскра» та приблизно однаковий смак на фільми (я – кіноман). І такий хлопець у мене є. Він – фронт-енд (розробник веб-сайтів). Зараз ми живемо разом, але бачимося не так часто, як би хотілося.


-Що найбільше вразило у країнах, де встигли побувати? Чи хотілося б після побаченого змінити місце проживання?

-Я вже чотири рази побувала у Франції, Італії, Німеччині, Греції, Португалії та Південній Кореї, Найбільше у цих подорожах вражає різноманіття: велика кількість цікавих людей, місць, будівель, культура та звичаї. Коли часто подорожуєш, з’являється бажання побачити, почути і відчути все більше і більше, а не просто обрати якусь одну країну.

-Чим плануєте зайнятися у майбутньому, якщо кар’єра моделі стане недоступною через вік або ж інші життєві обставини, наприклад, заміжжя?

-По-перше, заміжжя не є кінцевою і найвищою точкою стосунків у парі, принаймні для мене (одруження як таке можливе лише як формальність для полегшення суспільного життя за наявності у сім’ї дітей). Я не релігійна, і ключову роль для мене відіграють стосунки між людьми. По-друге, модельний бізнес є не настільки обмеженим, як бачимо ми його в Україні, де він фактично не розвинений. Вік теж не є перепоною, головне – як ти виглядаєш. Знаю випадки, коли розвиток кар’єри у дівчат розпочався після їхнього 30-річчя. А якщо мені це набридне або ж моделінг виснажить мене, спробую себе у чомусь іншому. В мене немає чіткого плану, за яким проживу своє життя. Чіткі плани не завжди спрацьовують.

-Хто чекає на Вас удома, і як часто Вам вдається бачитися з рідними?

-Де б я не була і що б не робила, мені навіть у найважчі хвилини гріє душу думка про те, що вдома на мене завжди чекають мама, бабуся та дві старші сестри, для яких, як і для мене, кожна наша зустріч – свято. Домівка – єдине місце, де я завжди можу бути такою, як є насправді: веселитися, якщо весело, і сумувати, якщо на душі не досить комфортно. Тут мене завжди зрозуміють і підтримають.

-Чи вважаєте Ви, що досягли всього, чого хотіли? Можливо, є щось, чого ще не вдалося здійснити, щоб почуватися задоволеною тим, що вже подарувала доля?

-У житті я завжди стараюся ставити вищу планку, бо інакше жити з усвідомленням, що досягла всього, чого хотіла, було б надто нудно. Але й радіти тому, що маєш, теж не слід забувати.

-Що для Вас важливіше – гроші, слава чи можливість займатися улюбленою справою?

-Гроші і слава ніколи не спрацьовують, головне – радіти життю.

-Які поради Ви дали б дівчатам, що мріють про кар’єру моделі?

-Підходити до всього з розумом і відповідальністю, зважувати свої можливості і мріяти про щось більше.

-І наостанок, кого вважаєте взірцем для себе у світі моди?

-На жаль, у мене немає взірця. Модна індустрія часто надихає, але я черпаю натхнення із багатьох джерел і часто від невідомих людей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *