<

“Місто дуже чисте та охайне” – Олександр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 17.06.2015 / Обличчя БУГу /
Перегляди
15
/ коментарі 4

Шахтарське містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей хто тут живе. Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Олександр Зорін, мешканець Нововолинська.

“Місто дуже чите та охайне. Я радий бути нововолинцем”.




коментарів: 4
  1. Шкода, Олександре, що ти після виходу\не виходу із комсомолу, так нічого і не зрозумів.

  2. Пан Анатоль-старий та завзятий КОМСОМОЛЕЦЬ! Заяву з проханням взяти його у ленінський КОМСОМОЛ Ананоль написав сам, добровільно, ніхто Анатоля не примушував! Багато років комсомолець Анатоль молився на лєніна, і зараз у душі та серці Анатоль залишився таємним комсомольцем. Тому зараз ти Анатолю-комсомольцю, не повинен намагатися повчати нашу молодь, наше майбутнє, бо ти комсомолець-Анатоль не маєш на це жодного морального права!Слава Україні!

  3. Анатоль-ти справжній КОМСОМОЛЕЦЬ, бо усіх чесних та порядних українських патриотів які кажуть тобі гірку правду в очі, ти старий комсомолець починаєш ображати, начеб то їм за тебе “платять”. Патріота України не купиш ні за яку валюту, Анатолю! Тобі, комсомольцю, це ніколи не зрозуміти! А цей хлопець Олександр сказав чисту правду. Наше шахтарське місто чисте та охайне, завдяки наполегливій повсякденній роботі нашої міської влади, на чолі із Віктором Борисовичем Сапожніковим! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *