<

“Людям заважають жити шкідливі викиди заводу “Кроноспан” “, – Валерій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 14.04.2015 / Обличчя БУГу /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Шахтарське містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей хто тут живе.

Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Пропонуємо, познайомитись із миттєвостями життя звичайних перехожих зафіксованих на світлинах, знайомтесь:

Валерій, 29 років, дизайнер, блогер.

“Півроку тому я виїхав із Нововолинська. Основною причиною цьому стала негативна екологічна ситуація у місті. Людям заважають жити шкідливі викиди заводу “Кроноспан”, через які збільшується кількість захворювань. Гострою проблемою є також розпивання алкогольних напої на вулицях та дитячих майданчиках. Ці питання ніхто не хоче вирішувати”.




коментарів: 4
  1. Обним словом, пияків можна побачити будь-де. У якому завгодно районі міста. Особливо, у Парку КіВ на який направлена камера із 2-го поверху міськради. Нікого це не цікавить. Навпаки: місцева влада, яка донедавна споювала там громадян, очевидно зацікавлена у їхньому постійному і регулярному “бодуні”. Бо що п’яніша людина тим менша у нього потреба віднаходити справедливісь і боротися з крадіжками.

  2. Достатньо прочитати давні аналізи екології “Кроно-Львів” (якщо не помиляюсь – і онко- і кардіо- захворювання!). Зростання в рази!

  3. шкідливі викиди “Кроноспану” загрожують навколишньому середовищу і особливо здоров’ю людей. на 15мкрн в дітей після прогулянки на вулиці часто спостерігаються алергічні прояви такі як сльозоточивість, свербіж, висипка, кропив’янка, набряк гортані…

  4. Не розумію, чому постійно при опитуванні і публікації важливим є саме негатив. Коли вже опублікують слова людей яким кроно не заважає, які не бачать тієї “великої, страшенної” шкоди про яку тут пишуть вище? Повірте такі люди теж є і не мало. Я не заперечую що шкода може бути, так як і у всьому світі від різних заводів. Проте у мене складається враження що таку прикрашену історію розповідають дуже емоційні люди, які не розбираються ні у виробництві ні у шкідливості взагалі. Говорять аби говорити… Хочемо жити в екологічно чистому світі? – але при тому курять люди на право і на ліво, жінки з колисками, чоловіки на зупинках стоячи біля дітей і так далі…. Немає вже можливості повернутися на декілька століть назад, коли все було по іншому. Ви хочете мати айфон і при тому жити серед чистих полів, садів, озер…. Бажання файне, проте механізм давно запущено, і прості люди нічого не зроблять, а не прості люди не хочуть щось з ци робити,бо це їхні гроші(інаші теж), статус, і можливості. Вихід? – переїжджайте у село, де немає телефонних вишок, заводів і т.д. Навряд ви захочете копати городи і вирощувати свиней. А говорити про чисто екологічне місто це важливо, але без користі….все ж це 21століття на дворі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *