<

“Хотілось би побільше арт-вечорів і рок-концертів.” – Андрій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:00 | 23.07.2015 / Обличчя БУГу /
Перегляди
3
/ коментарів 6

Містечко Західної Волині ділиться із читачами сайту обличчями тих людей хто тут живе. Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого міста чи села.

Андрій житель міста Володимир-Волинський

“У місті не вистачає заходів, де б молодь могла потусуватись. Хотілось би побільше арт-вечорів і рок-концертів.”




коментарів: 6
  1. Туди в окопи і бліндажі…там і арт….обстріли і такі концерти з феєрверками навіть під акомпоненти мін ,снарядів і зубожіння добровольців при ведені безглуздої оборони,при цьому на весь світ верещати…..МИ ПЕРЕМОЖНМО…
    Знищується нація,як така. Недоречно зараз думати про якісь концерти. Пів країни проливає кров, а інша половина думає де б бухнути,чи вколотись. МИ САМІ СЕБЕ ТАКИМ ЧИНОМ ЗНИЩИМО.

  2. Шановний Власе, я розумію ,що зараз в країні війна, всі це розуміють, адже ця біда торкнулась кожного. Проте крім солдат існують і молодші-майбутні покоління, і щоб вони не думали «де б бухнути,чи вколотись», бродячи по вулицях без діла, потрібно організовувати їхнє дозвілля. Арт-вечори та рок концерти дозволяють згуртовувати молодь, звертати їхню увагу на актуальні проблеми сьогодення (війна наприклад) , налаштовувати її на патріоничний лад та організовувати дозвілля в колі творчих, розумних, небайдужих (як мінімум до життя міста, та й , переконана, країни) людей.
    І Власе , я не думаю що ти хочеш щоб діти поїхали туди ,чули обстріли, були в окопах ,бачили «концерти з феєрверками навіть під акомпоненти мін ,снарядів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *