<

Вулицями міста у 19-й день війни

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:11 | 14.03.2022 / Місто буденне /
Перегляди
2723
/ Коментарі відсутні

На календарі 14-те березня, 19-й день війни росії проти України.

Місто потроху оживає. Сьогодні, мабуть, вперше за час війни стільки людей вийшли на вулицю.

Завдяки нашим Героям, сміливим та відважним воїнам ЗСУ в центральній та західній частинах України немає активних бойових дій. Орки й сюди дістають своїми ракетами, але надіємось, що найближчим часом ця нечисть згине з нашої землі.

Урядовці закликають українців, які мають роботу або бізнес на території, де відносно безпечно, відновлювати діяльність задля того, щоб підтримати економіку нашої країни. Зараз економічний фронт потрібен державі, як ніколи. Що і намагаються робити в місті.

Також сьогодні 60% учнів відновили дистанційне навчання, до них доєдналися 129 діток, які зупинилися тут тікаючи від війни.

Звісно ж мешканці активно допомагають військовим та переселенцям. У місті діє центр підтримки переселенців, де збирають, сортують гумдопомогу, роздають її біженцям, допомагають з житлом, одягом та продуктами.

Також функціонує центр, який займається логістикою гуманітарної допомоги з-за кордону. Яку далі відправляють у міста, де вона вкрай необхідна. Містяни плетуть маскувальні сітки, волонтерять, готують їжу для наших військових та багато-багато іншого, щоб бути корисними у такий складний час.

Віримо та підтримуємо наших воїнів, тримаємо надійний тил. Єднаймося, українці! Перемога буде однозначно за нами!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *