<

Морозовичі – село Іваничівщини, яке зачаровує краєвидами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:02 | 26.07.2015 / Місто буденне /
Перегляди
334
/ коментарів 18

Село Морозовичі Іваничівського району знаходиться у 3-х кілометрах від міста Нововолинськ. Майже тисячне населення села немає змоги користуватись послугами автобуса, який би сполучав із містом.

Мальовнича Святострітенська православна церква Володимир-Волинської єпархії УПЦ зачаровує око навіть звичайного прохожого. Люди тут досить привітні та люб’язні.

У Морозовичах є дитячий садок, школа та будинок культури, який давно вже потребує капітальної реставрації. Видатні жителі Морозович: поетеса Тетяна Айстра та член національної спілки письменників України Валентин Собчук.

Image00004
Image00005
Image00008
Image00024
Image00090
Image00091
Image00092
Image00094
Image00109
Image00111
Image00118
Image00121
Image00124
Image00126
Image00128
Image00145
Image00147
Image00149
Image00152
Image00163
Image00166
Image00170
Image00179
Image00180
Image00181
Image00188
Image00190




коментарів: 18
  1. Привітні і любязні люди – це ви точно про Морозовичі?! Там живуть алкоголіки-туніядци і проститутки. Батюшка, якому закони не писані, продає землю на кладовищі. Все в зарослях. Ще треба було Душукову хату сфотографувати, яку вистроїли мало що не на обеліску Слави.

    • Цікаво,до якої категорії ви відносите себе: алкоголиків-туніядців чи проституток? Ви ж теж там живете,якщо так добре обізнані.

  2. Село ужасне, деректорша *****, люди злі як собаки і тупі як деревякі. В магазині Валя одна і друга водяру навіть 9 річним продасть 8 річні хлопці курять. Дівчата з 13 по 14 років займаються проституцією, Валєрик як шлюха. Дівчата залітають з 16 років дурдом Морозович.

  3. село *люх бабніків алкоголіків і прастітуток які стують на трасі перед тим шоб іти в Паромів там живуть брихуни багачі які *буть козу і крутелики

  4. ви ****** ідіоти святе село там живуть нормальні люди ну да деректорша **** неспорю а село супер, а ви *** і піські сліткуйти за словами бо ***** вхопите

  5. Останні чотири коментарі були, мабуть, від жителів села. Зробіть висновки. І це правда. Там не треба жити, щоб знати які там люди. Всі нормальні намагаються звідти втекти.

  6. Люди, просто будьте трошки добрішими, стільки негативу, лайки. Якщо Вам не подобається те, що навколо Вас, то змінюйте це. :)

  7. Це все брехня про село. Алкоголіки є в кожному селі, в 16 років родять не тільки в Морозовичах а і в інших селах (наприклад Бужанка). А Священик взагалі свята людина. Скільки дітей зараз в нього прислуговують і недільну школу організував для них, а про кладовище це не до нього, а до сільського голови. А за Душукову хату зверніться до тих людей хто дозволив там будівництво.І взагалі тут люди дуже привітні.

    • А сільський голова з ним за одне. Та й душукову хату теж будували з її мовчання. Там все вирішує бабло. Але кого вибрали, того й маєте. Певно вам так і треба. А ті діти що тут пишуть хоч і нерозумні, бо ж там в школі навчаються(ще можна про вчителів думку скласти), та є там доля правди.

  8. Ну нічого собі , прживаю тут усе своє життя і тут незнайомі люди виражаються що всі дівчатка тут “прастітуткі” …
    Вибачте , але це написали люди які крім образливих слів більш нічого незнають , бо заздрять))Особисто я це все сприймаю з позитивом бо прекрасно знаю що тут відбувається) І скажу вам одне: ” Бог вам суддя!!!”

  9. Село Чудове!!!ну дааа Сільська Голова трішки Того)))а на рахунок того що в 16народжують то це нетількі в Морозовичах,Діти-це Щасттячко,біда коли їх нема!!!

  10. Ну так.Скажу що село про100 дуже гарне,ЖИВУ тут від самого народження.У всіх людей є свої + і – але якщо не знаєте ліпше не кажіть все що вам прийде в голову!

  11. Але щеб точки з продажу самогону по приковали, особливо на вул. Прикордрнна, тоб село було ще краще.

  12. Наше село дійсно мальовниче, але я також згідна і з тим що є певні мінуси(але де їх немає? У всіх навколишніх селах теж саме, а місцями і набагато гірше). А ті кому так сильно не подобаються Морозовичі просто сюди не ходіть, а краще подивіться на себе і своє ставлення до життя-бо людина яка так словесно негативно виражається просто не може бути корисною для суспільства і не цінує то що має- а це в майбутньому їй обов’язково “вилізе боком” . А щодо Священника-він чудова людина.

  13. село в нас хороше и батюшка хороший и Церква Канонична все е для того щоб унаслидувати життя вичне тай багато дивчат е гарних и вродливих(чим бильше нас обзивають тим Бог бильше пидниме)Слава Иисусу Христу Богу Нашему а ще е там одна дивчина вона сама лучша на свити*******

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *