<

Солістка KAZKA показала своє смішне дитяче фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:54 | 22.11.2019 / Борщ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Вокалістка популярного українського гурту KAZKA Олександра Зарицька вирішила приємно здивувати своїх шанувальників, опублікувавши дитячий знімок.

Про це інформує Апостроф.

Архівне фото артистка оприлюднила в особистому мікроблозі. Свою публікацію Саша приурочила до Всесвітнього дня дитини, який щорічно відзначається 20-го листопада. На знімку майбутня співачка сидить на кріслі-качалці і щасливо сміється.

“Я завжди була бандиткою. З дитинства протестувала проти правил, шкільної форми, домашніх обов’язків. Мій головний бунт був проти думки дорослих, що я не стану артисткою (адже у нас не було потрібних зв’язків, у мене – фігури, а в миру – часу, щоб звернути на мене увагу)”, – написала Саша.

“Сьогодні, до 30 річниці підписання Конвенції ООН про права дитини, я мрію, щоб кожен дорослий сказав своїй дитині, сестрі, братові чи учневі: “Ти можеш стати ким завгодно! Все, що потрібно – працювати і йти до своєї мрії”. У мене ж вийшло”, – додала Зарицька.

Всього за пару годин публікація зібрала близько 2 тисячі лайків і безліч зворушених коментарів.

“І хто це такий гарний?”, “Пуговка”, “Колобочок”, “Скільки щастя і емоцій в цій усмішці”, “На фото чудовий пупсик”, – пишуть шанувальники під постом Олександри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *