<

Вибуховий дует: українська поп-діва Тіна Кароль та рокерша Юлія Саніна записали спільну пісню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:45 | 13.12.2019 / Борщ / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

12-го грудня українські співачка Тіна Кароль і солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна презентували відео на дуетну пісню, яка стала головним саундтреком до фільму “Віддана”. Над кліпом “Вільна” працювала режисерка фільму Христина Сиволап. Текст до пісні написала відома українська реперша Alyona Alyona.

“Пісня стала офіційним саундтреком до фільму «Віддана»! Колаборація двох українських співачок – поп-діви Тіни Кароль та рок-діви Юлії Саніної стала справжньою прикрасою нашої стрічки”, – йдеться у дописі під відео, що опубліковане на ютуб-каналі фільму.

Дует настільки різних співачок, Тіни та Юлії, став алегорією на Аделю та Стефу та підкреслив непрості стосунки героїнь фільму.

«Ця пісня – своєрідний жіночий маніфест, жіноча мантра про силу нашого сестринства. І було важливо виконати її саме дуетом з іншою виконавицею – сильною, талановитою, рівною», – розповідає Тіна.

««Вільна» не схожа на творчість THE HARDKISS, не схожа на пісні Тіни Кароль. Це щось зовсім інакше, у чому ми поєдналися. І мені імпонує, що це не просто сингл, це – частина масштабного проєкту. Ще вийде фільм і люди матимуть додатковий бекграунд, який підсилить пісню, а пісня, звичайно, по-новому розкриє фільм», – зазначає Юлія.

Над кліпом «Вільна» працювала режисерка фільму «Віддана» Христина Сиволап, а оператором став Юрій Король.

Варто зазначити, що текст до саундтреку написала Альона Савраненко, більш відома, як українська реп-виконавиця Alyona Alyona.

Побачити стрічку «Віддана» у кінотеатрах можна буде із 16 січня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *