<

«Все йде за планом»: новий кліп Шнура «порвав» мережу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 28.05.2019 / Борщ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

28-го травня російський гурт “Ленінград” презентував кліп на пісню “Кабріолет”, обіцяний фронтменом Сергієм Шнуровим, коли він говорив про розпуск музичного колективу.

Відповідний ролик був опублікований в офіційному YouTube-каналі і за кілька годин набрав понад 300 тисяч переглядів, – пише Obozrevatel.

Кліп був присвячений легендарному музиканту Єгору Лєтов), про що свідчать слова в приспіві “Все йде за планом”. Сюжет розвивається навколо нареченої, яку грає актриса Алла Міхєєва. Дівчину після бурхливої вечірки розбудив телефонний дзвінок нареченого, який нагадує, що у них весілля.

Не зовсім твереза героїня спішно зібралася, села в свою іномарку, попутно, і, збиваючи різні предмети на своєму шляху, поспішила на весілля. Наречена примудряється привести себе в порядок, тримаючи кермо, знести дах машини, перетворивши її на кабріолет, і навіть випадково поцупити сейф із грошима.

У цей момент наречений Сергій Шнуров вже зневірився побачити даму серця на церемонії, але та, як виявилося, дійсно встигла на власне весілля.

Кліп викликав ажіотаж в мережі. Шанувальники написали, що ролик вийшов кращим за саму пісню.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *