<

Військові оркестри, піаністи, оперні співаки і зірки шоу-бізнесу: як виконували Гімн України на День Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 24.08.2019 / Борщ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

24 серпня на Майдані у Києві під час урочистостей до Дня Незалежності виконали Гімн України. який тривав понад вісім хвилин.

Гімн України прозвучав у незвичайному виконанні, – інформує УНІАН.

Відразу кілька оркестрів, піаністи, народний хор, оперні співаки і зірки шоу-бізнесу заспівали і зіграли “Ще не вмерла України…”.

Гімн України у центрі Києва урочисто виконали оркестр ЗСУ, оркестр ДСНС, військовий оркестр прикордонної служби, оркестр Нацполіції і оркестр Нацгвардії України, оркестр Національної філармонії. А також до виконання приєдналася представниця України на дитячому Євробаченні-2018 Дар’я Красновецька, піаніст Мирослав Скорик, співаки київської філармонії, молода українська хіп-хоп артистка Alina Pash, Тіна Кароль і українці.

Для всіх присутніх стало несподіванкою поява відомої української хіп-хоп виконавиці Аліни Паш, яка зачитала реп посеред гімну.

На даху консерваторії Тіна Кароль постала у розкішній білій сукні з воланами, яку доповнила аксесуарами в кольорах українського прапора. На її шиї виблискувало намисто з колосків, а на руці сяяв перстень з масивного синього та жовтого каміння.

Варто додати, що народна артистка України не дарма обрала красиву білу сукню, оскільки білий колір уособлює чистоту і початок нового періоду життя.

Нагадаємо, 24 серпня, в центрі Києва пройшли святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України за участю президента Володимира Зеленського. Крім того у столиці пройшов Марш захисників України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *