<

У 2019 році на воду спустять копію легендарного корабля “Титаніка”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:53 | 25.01.2018 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Китаї завершується будівництво копії легендарного корабля “Титаніка” до кінця 2018 року, а відвідати її можна буде вже у 2019 році.

У копії “Титаніка” будуть повністю відтворені інтер’єри оригінального корабля.

Зараз будівництво завершено на дві третини. Шість з дев’яти його капітальних балок вже встановлені. 2 січня 2018 року компанія опублікувала декілька фотографій нового лайнера з назвою “Romandisea Titanic”.

Незважаючи на те, що нове судно буде повною копією оригінального “Титаніка” його не планують спускати на воду. Новий “Romandisea Titanic” буде розташований на річці Ци в Китаї. Відвідувачі, проте, зможуть прогулятися серед інтер’єрів-реплік. Тут повністю відтворять бальний зал, театр, басейни і каюти, де можна буде насолодитися бенкетом і взяти участь у тематичних вечірках і іграх.

Вартість будівництва судна – майже 150 мільйонів доларів. Воно буде основною прикрасою нового комплексу парків розваг, що тут розташовується.

Для тих, хто все ж захоче покататися по воді в знаменитому кораблі, компанія будує круїзний лайнер Titanic II. Його планували спустити на воду до 20-ї річниці виходу фільму, але працівники не встигли з виконанням робіт, тому він зійде на воду лише у 2019 році.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *