<

Розповіли, що подивитися для новорічного настрою: добірка позитивних фільмів на вечір

20:09 | 31.12.2023 / Борщ /
Перегляди
48
/ Коментарі відсутні

Щоб покращити настрій у Новий рік, зовсім не обов’язково влаштовувати галасливе святкування. Можна затишно провести час вдома, насолодитися смачною вечерею та веселим тематичним фільмом.

У цій добірці theLime ви знайдете комедії та мелодрами про Різдво та Новий рік, які можна подивитися увечері або у вихідний день.

Коли Гаррі зустрів Саллі (1989)

У фільмі розповідається про розвиток стосунків між Гаррі та Саллі, які зустрічаються у подорожі та спочатку не подобаються одне одному. Протягом багатьох років вони натрапляють одне на одного під час новорічних святкувань, обговорюючи питання, чи можуть чоловіки та жінки по-справжньому дружити.

Старий Новий рік (2011)

Ця романтична комедія, дія якої відбувається у Нью-Йорку, поєднує безліч любовних історій, що перетинаються напередодні Нового року. Від виступу рок-зірки до святкування на Таймс-сквер — фільм досліджує чари та романтику свята, коли життя персонажів несподівано переплітаються.

Реальне кохання (2003)

Фільм розповідає кілька взаємозалежних любовних історій, дія яких відбувається за кілька тижнів до Різдва у Лондоні. Його герої – різні персонажі, у тому числі нещодавно обраний прем’єр-міністр, письменник та подружні пари, які переживають радості та випробування під час святкового сезону.

Ельф (2003)

Бадді – людина, вихована ельфами на Північному полюсі. Якось він дізнається, що насправді не є ельфом, і вирушає на пошуки свого справжнього батька у Нью-Йорк. Бадді стикається з труднощами адаптації до людського світу, а також закохується напередодні Різдва.

Щоденник Бріджіт Джонс (2001)

Бріджіт, самотня 30-річна жінка, вирішує змінити своє життя. У своїй кар’єрі, сім’ї та романтичних відносинах Бріджіт розривається між чарівним, але ненадійним Денієлом Клівером і, здавалося б, зарозумілим, але чесним Марком Дарсі.

Чотири Різдва (2008)

Коли їхні плани на відпустку провалюються, Бред і Кейт вирішують відвідати Різдво всіх своїх чотирьох розлучених батьків. Зіткнувшись з особливістю кожної унікальної сімейної зустрічі, вони відкривають для себе нові аспекти кохання.

Привіт сім’ї (2005)

Еверетт приводить додому свою консервативну дівчину Мередіт, щоб під час різдвяних вихідних познайомити її зі своєю ліберальною, волелюбною родиною. Напруженість наростає, поки Мередіт щосили намагається пристосуватися, що призводить до несподіваних і комічних подій.

Інтуїція (2001)

Джонатан і Сара зустрічаються і відчувають сильний зв’язок, але залишають своє майбутнє напризволяще. Через роки вони намагаються знайти один одного, відчуваючи силу долі та роль випадку у питаннях кохання.

На місці принцеси (2018)

Кондитерка Стейсі та герцогиня Маргарет міняються місцями на різдвяні свята. У процесі обидві несподіваним чином знаходять кохання, долаючи труднощі королівської життя і традиційних романтичних стосунків.

Різдвяний принц (2017)

Журналістка Ембер працює під прикриттям як репетиторка, щоб отримати інформацію про принца Річарда, який збирається стати королем Альдовії. У міру зближення з королівською сім’єю вона відкриває справжню сутність Різдва і знаходить любов там, де найменше на неї чекає.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *