<

Найпопулярніші подарунки до 14-го лютого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:38 | 14.02.2017 / Борщ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

14 лютого змусить українців розщедритися на серйозні суми.

Напередодні Дня святого Валентина українці, незважаючи на кризовий період, досить серйозно підходять до питання презентів і готові розлучитися з чималими сумами, щоб догодити своїм коханим. Серед найбільш популярних подарунків традиційно рослини і квіти, а також білизна і гаджети, – пише Корреспондент.

За даними дослідження сервера Prom.ua, люди також досить активно проявляють інтерес до алкогольних напоїв, продукції парфумерії, всіляких інтимних товарів, а також до біжутерії та наручних годинників.

Подарунки на будь-який смак

У частині інтимної продукції зараз в тренді не тільки еротичний одяг, але також інтимні іграшки, різні збуджуючі засоби і садо-мазо атрибутика.

<

Інтерес до цих речей посилила, в тому числі, еротична мелодрама “На 50 відтінків темніше”, яка нещодавно вийшла на екрани і зараз є одним з найпопулярніших фільмів в українському прокаті.

Що стосується гаджетів, то тут лідирують мобільні телефони і різні аксесуари до них, а також ноутбуки, нетбуки і планшети.

Серед одягу і аксесуарів в тренді як парний одяг для закоханих, так і інші речі, починаючи від яскравих суконь, і закінчуючи чоловічими сорочками і білизною.

Чимало магазинів в передсвяткові дні влаштовують розпродажі, через що дарувальники навіть зможуть заощадити на придбанні подарунків.

Деякі дарувальники воліють дивувати своїх коханих оригінальними дрібницями, як шкатулки, подушки, плюшеві іграшки і різні сувеніри. Водночас багато хто віддає перевагу подарунковим сертифікатам і романтичним іграм.

Креатив від другої половинки

Крім того в цьому році в моду увійшли нестандартні подарунки, серед яких – плед з рукавами для двох, гамак, розрахований на кількох осіб, столики для сніданку в ліжко і всілякі інші креативні речі, які можуть підняти настрій і коштують відносно недорого – від 300 до 700 гривень.

У цілому ж, з кожним роком асортимент подарунків стає все більш різноманітним, і при бажанні, а також фантазії, можна вибрати не тільки дорогі речі, але і бюджетні, які при цьому зможуть здивувати другу половинку.

Подарунок закоханим від “Київпастрансу”

Спеціально до Дня всіх закоханих київська комунальна компанія випустить на дороги транспорт, прикрашений тематичною атрибутикою свята.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *