<

Ломаченко розмістив в інстаграмі ролик про «силу православного духу» з «ввічливими людьми» із російського спецназу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
04:32 | 10.01.2020 / Борщ / , /
Перегляди
72
/ коментарі 4

Український боксер Василь Ломаченко опублікував в інстаграмі відео з російськими спецпризначенцями.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Так, у ролику з логотипом російського YouTube-каналу “Корсунськая пустынь” присутній спецназ РФ, а голос за кадром переконує слухача в “силі православного духу”.

В кінці ролика висловлюється подяка “ввічливим людям”.

Саме цю фразу російські окупанти застосовували до тих, хто брав участь у захопленні українського Криму в 2014-му році.

https://www.instagram.com/tv/B7GFtmilnYL/?utm_source=ig_embed

Нашивки з прапором Росії у військових добре видно в кольоровій версії цього ж ролика.

“Якщо маразм і пропаганда бере таких людей, то що говорити про простих людей?” – зазначає в коментарі користувач bond.renko.

“Я дуже поважаю тебе як спортсмена, як особистість, але яких нахрін “ввічливих людей”? Закидати до себе на сторінку русню, яка вбиває твоїх же співвітчизників, це якось ..”, – додає sergiy_muronchuk.

Чому це важливо пояснює Українська правда. У лютому 2014-го року на півострові Крим з’являлися люди у військовій формі без розпізнавальних знаків, які блокували дії українських військ. В Україні їх називали “зеленими чоловічками”. Пізніше президент Росії Володимир Путін визнав, що “ввічливими людьми” були співробітники Збройних сил Росії.

Передісторія:

  • На території Криму і Севастополя 16-го березня 2014-го року відбувся невизнаний світом “референдум” про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали результати голосування на “референдумі”. Президент Росії Володимир Путін 18-го березня оголосив про “приєднання” Криму до Росії.
  • Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова й називає це “відновленням історичної справедливості”. Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму й Севастополя Росією 20-го лютого 2014-го року.




коментарів: 4
  1. Не можу пригадати жодного адекватного спортсмена щодо висловів про політику. Співаків теж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *