<

Літній манікюр на короткі нігті: розповіли, які кольори в тренді у 2023 році

03:58 | 27.07.2023 / Борщ /
Перегляди
782
/ Коментарі відсутні

Для багатьох дівчат похід у салон краси на різні процедури, стрижку, манікюр та педикюр – це спосіб відволіктися від щоденної рутини та депресивних думок, що особливо актуально під час війни. І якщо ви вже робили ніжний манікюр на короткі нігті, цього разу урізноманітніть їх яскравим кольором.

theLime зробив добірку з актуальними відтінками та дизайнами.

Лавандовий манікюр

Лавандовий колір приваблює дівчат своєю ніжністю, спокоєм та легкістю. Цей відтінок чудово поєднується з будь-яким іншим кольором, а також підходить для коротких нігтів. Ви можете поєднати в одному манікюрі два відтінки фіолетового і зробити акцент на одному нігті за допомогою геометричних фігур та блискіток. Як варіант – лавандовий манікюр з матовим топом або виконаний в техніці омбре – тобто з плавним переходом одного кольору в інший.

Малиновий манікюр

Влітку багато модниць вибирають насичені відтінки, і серед фаворитів – малиновий. Наприклад, можна зробити манікюр “різні ручки” для тих, хто не може визначитися з одним кольором. Покрийте одну руку малиновим гель-лаком, а другу – рожевим, щоб отримати оригінальний дизайн.

Також із малиновим добре поєднується білий колір. Декілька нігтів покриваємо малиновим, а решту – білим, на якому можна зробити кілька точок або мазків яскравим відтінком. Ще один варіант – покрити нігті матовим топом та урізноманітнити малюнками чи написами.

Кораловий манікюр

На засмаглій шкірі рук також гарно виглядатиме кораловий манікюр. Пригляньте однотонне покриття, якщо ви не любите химерних дизайнів, або скомбінуйте цей колір з іншим. Доповнити такий манікюр можна стемпінгом – тобто перенесенням на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету.

Нігті омбре

Омбре – це техніка дизайну нігтів, яка включає змішування двох або більше кольорів для створення ефекту градієнта. Можна поєднувати як відтінки, які відносяться до однієї кольорової гами, так і різні.

Матові нігті

Матовий манікюр – такий, при якому використовують матовий топ. Можна зробити оригінальний нейл-арт, покривши нігті двома різними відтінками, або неоновий френч з яскраво-рожевим кінчиком. Ще один варіант у матовому виконанні – дизайн під назвою перепелине яйце з дрібними крапками, що імітують шкаралупу яєць.

Нюдовий манікюр

Нюд або, як його ще називають, тілесний манікюр – безпрограшний варіант покриття, оскільки підходить для будь-якої довжини та форми нігтів. Такий нейл-арт завжди виглядає дорого та розкішно. Можна зробити однотонне покриття, урізноманітнити його втиркою або квітковим візерунком.

Червоний манікюр із золотом

Чимало модниць віддають перевагу вічній класиці – червоному манікюру. Такий дизайн можна урізноманітнити золотистими блискітками, стемпінгом або дизайном із золотою фольгою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *